Cuina Justa, l’empresa de economia social de la Fundació Cassià Just, va ser creada fa més de 23 anys per oferir llocs de treball per a la inserció sociolaboral de les persones amb especials fragilitats (malaltia mental o exclusió social). Al llarg d’aquests anys, s’han consolidat com una empresa d’economia social artesana, saludable i solidària.
Cuina Justa és una empresa social dedicada al servei de l’alimentació a escoles, llars d’infants, empreses i companyies aèries.
Algunes xifres:
- Cuina justa cuina cada dia més de 5000 menús entre la seva cuina central i les 10 cuines externes que gestiona a la província de Barcelona.
- Cuina Justa compta amb més de 123 treballadors i uns 100 clients dins del sector.
- Cuina Justa treballa en 3 línies de producció:
- Cuina central: Situada a Sant Boi de Llobregat amb una producció de 2500 menús diaris.
- Cuines externes: Gestionant de manera integral el servei de menjador en 11 escoles.
- V gama: Productes preparats per consumir entre els que destaquen Sandwich i amanides amb una producció de 2500 unitats diàries i servei a Ajuntament de Barcelona, Areas, Balearia…etc.
Valors fonamentals de Cuina Justa:
- Producte Artesà, proper i saludable.
- Atenció al client. Tracte personalitzat i exclusiu.
- Transparència en la missió, organització i contes.
- Acompanyament socio-laboral al treballador.
- Codi ètic.
Preus curs 2024-25:
– Preu alumnat fix: 6,86 € / dia
– Preu alumnat esporàdic: 7,10 €/ dia