Cuina Justa, l’empresa de economia social de la Fundació Cassià Just, va ser creada fa més de 23 anys per oferir llocs de treball per a la inserció sociolaboral de les persones amb especials fragilitats (malaltia mental o exclusió social). Al llarg d’aquests anys, s’han consolidat com una empresa d’economia social artesana, saludable i solidària.

Cuina Justa és una empresa social dedicada al servei de l’alimentació a escoles, llars d’infants, empreses i companyies aèries.

Algunes xifres:

  • Cuina justa cuina cada dia més de 5000 menús entre la seva cuina central i les 10 cuines externes que gestiona a la província de Barcelona.
  • Cuina Justa compta amb més de 123 treballadors i uns 100 clients dins del sector.
  • Cuina Justa treballa en 3 línies de producció:
  1. Cuina central: Situada a Sant Boi de Llobregat amb una producció de 2500 menús diaris.
  2. Cuines externes: Gestionant de manera integral el servei de menjador en 11 escoles.
  3. V gama: Productes preparats per consumir entre els que destaquen Sandwich i amanides amb una producció de 2500 unitats diàries i servei a Ajuntament de Barcelona, Areas, Balearia…etc.

Valors fonamentals de Cuina Justa:

  • Producte Artesà, proper i saludable.
  • Atenció al client. Tracte personalitzat i exclusiu.
  • Transparència en la missió, organització i contes.
  • Acompanyament socio-laboral al treballador.
  • Codi ètic.

Política de cookies. Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies